NEW YORK CITY - PART 2
NEW YORK CITY - PART 1
ROAD TRIP IN NORWAY


The summer of 2014. My family and I went on a spontaneous road trip from Oslo to Geiranger, in Norway. I wish I could write down where every picture was taken, but it's so long ago that I can't remember. But the places we went through on our way to Geiranger was: Aurland, Beitostølen, Flåm, Lom, Lærdal, Sogndal, Stryn and Valdres.

We took the Flåm Railway (Flåmsbana - a railway line in Aurland), and drove up both Trollstigen and Ørneredet in Geiranger. The western part has by far the most beautiful places in Norway! The turquoise fjords, valleys and mountains ♥ The approximate route of where we drove:


#reiseET ÅR I MILITÆRET


For tre uker siden tredde jeg av en aller siste gang og inn i det sivile livet. Etter å ha tjenestegjort som vaktsoldat i Bodø har jeg nå startet studentlivet på motsatt ende av Norge. Kan med hånda på hjertet si at det har vært det beste året i mitt liv, og tiden har gått så alt for fort! Har fått oppleve så utrolig mye sykt og alle dagene har vært så forskjellig. Jeg har fått sitte i et F-16 (på bakken i en hangar vel å merke..), hoppet ut av et fly, møtt veldig mange fine mennesker, og til tider opplevd helvette..

Kan virkelig anbefale et år i grønt. Man får minner for livet og lærer noe om seg selv og andre som man aldri ville gjort ellers i det vanlige A4-livet. Men skal sies at jeg ser frem til noe litt roligere nå, etter et år med mye stress og slit. Og herreGUD som jeg har savnet helgefri ♥ Er sliten og lei av turnus med lange dag.. Skal aldri mer ta en lørdag forgitt! 

 #militæret #studentHORSEBACK RIDING IN HAWAII


Da vi var på ridetur i Kualoa Ranch i Oahu, Hawaii 2013 ♥ Scener fra blant annet Jurassic Park, Lost, Godzilla og 50 First Dates ble filmet her. Se flere bilder fra Hawaii her.

#reise #hawaiiHELICOPTER TOUR OVER HAWAII


Helikopterturen vi tok over Oahu, Hawaii i 2013 ♥ Se flere bilder fra Hawaii her.

#reise #hawaiiROAD TRIP IN OAHU, HAWAII


Har gravd frem bildene fra vi var i Oahu, Hawaii sommeren 2013. Her hadde vi lånt bil og kjørt rundt hele øya. På bilturen stoppet vi innom Ted's Bakery og smakte på den kjente paien, det beste jeg noen gang har smakt! Vi stoppet også på et sted som het Kualoa Ranch, hvor vi red på hester i mellom mange store fjell, og dagen etter tok vi oss en liten helikoptertur rundt øya. Skal legge ut bilder fra det senere i dag! De dagene fikk vi nesten sett hele Oahu både fra luften og fra bakken, utrolig mye fint ♥ Har du vært i Hawaii?

Se flere bilder fra Hawaii her.

#reise #hawaiiMARBELLA OLD TOWN, SPAIN


Noen bilder fra vi var i Spania i sommerferien. Disse ble tatt i gamlebyen i Marbella ♥ Hvis dere noen gang er i nærheten anbefaler jeg virkelig å ta en tur hit. Var koselig å komme seg litt vekk fra turiststedene og gå i litt roligere gater! Vi tilbrakte en hel dag her, og siden gamlebyen ikke er så stor hoppet vi bare fra det ene spisestedet til det andre. Utover kvelden hadde vi enten spist is, drukket iste eller spist mat på alle kaféene og restaurantene i Orange Square, haha.

Har du vært i Marbella før?AMSTERDAM


Jeg fylte 18 år for akkurat tre uker siden i dag! Siden jeg ikke hadde lyst til å være hjemme på bursdagen min ble det en liten spontantur til Amsterdam. Var en utrolig fin by, og som man kan se ut ifra bildene tilbrakte vi mye tid rundt mat ♥LUFTFORSVARET


Nå er sesjon del 2 fullført og jeg kan endelig slappe av litt! Har ikke klart å snakke om eller tenke på noe annet de siste ukene, har både gruet og gledet meg utrolig mye. Men det gikk fint, og mye bedre enn forventet! Jeg ble erklært tjenestedyktig og innkalt til luftforsvaret i september neste år.LUAU I HAWAIIBilder av avsluttningen til luau'en vi var på i Hawaii. Du kan se de andre bildene HER.

#ferieminner #Hawaii #luauHAWAII: PARADISE COVE


Bilder fra da vi badet med skilpaddene på Paradise Cove ♥ Det var fire-fem skilpadder som bodde på den stranden, han på det nederste bildet heter Tripod (fordi han bare har tre bein). Var første gangen jeg har sett skilpadder i virkeligheten og de var utrolig fine, spesielt da vi dykket med de under vann, da glinset fargene skikkelig!

#Hawaii #FerieminnerHAWAII: DIAMOND HEAD
POLYNESIAN WARRIORS


Kjenner jeg savner Hawaii skikkelig nå som jeg blar igjennom bildene, alt var så fint! ♥ Du kan se flere jeg tok HER.

#ferieminner #Hawaii #luauHAWAIIAN LUAUNoen bilder jeg tok da vi var på luau. Det varte fra klokken seks til ni og det var utrolig morsomt å se på! De fortalte historier, sang, danset og spilte fin hawaiisk musikk. Kaken heter forresten Lava Cake og var utrolig god! Smakte nesten som sjokoladefondant ♥ Les mer og se flere bilder fra Hawaii HER.

#ferieminner #Hawaii #luauOAHU, HAWAII


Nå som jeg endelig har fått døgnrytmen på plass er det på tide å skrive litt om turen vår til #NewYork og #Hawaii ! Både New York og Oahu i Hawaii var utrolig fine steder, selv likte jeg best å være i Hawaii, jeg er verken så alt for glad i storbyer eller shopping, liker best å se og oppleve naturen! Gleder meg allerede til en ny og fremtidig reise til Hawaii. Har til og med planlagt hvilke øyer jeg vil dra til neste gang, hehe.

Vi kom frem til Hawaii på 4th of july og fikk sett fyrverkeriet de skjøt opp fra stranda! De første dagene i Hawaii tilbrakte vi på stranda ved hotellet. Ville nesten ikke dra derfra for vi virkelig elsket hotellområdet! Elsket også utsikten fra hotellrommet, fra hovedterrassen så vi utover havet og litt av bassengområdet, det nærmeste bassenget var et "stille basseng", noe som var veldig godt for da ble det ikke så mye "bråk". Og på den andre terrassen hadde vi utsikt over deler av golfbanen og noen fjell! Hotellet var utrolig stort og fint samtidig som det var veldig stille og rolig, til å være så mange folk og familier (med småunger) var det overraskende stille!

Vi ble kjent med en taxisjåfør første dagen som vi fikk privatnummeret til, hadde det ikke vært for han hadde det kanskje ikke gått like bra! Vi ringte han når som helst, hvor som helst og han kom på bare 15-30 minutter og kjørte oss dit vi skulle. Han ventet utenfor matbutikker når vi skulle handle og fant alle de beste plassene vi trengte å være på. Han var også en liten privat guide, fikk høre mange historier bak alt vi kjørte forbi og lærte utrolig mye fra han!


Det ble også noen dager med golfspilling siden vi hadde en stor golfbane rett utenfor hotellet! Var også den dagen jeg ble solbrent og fikk det verste skillet.. Men gøy var det! Selv om jeg egentlig likte å kjøre den lille golfbilen mer enn jeg likte å spille..


Du kan se flere bilder og lese mer HER. Har noen tusen bilder så det kommer flere innlegg senere!

#ferieminnerINNKJØP FRA HAWAII

Noen av tingene jeg kjøpte i Hawaii. Ble egentlig bare mange suvenirer fra Hawaii, klær og sko kjøpte jeg i New York! Men vi var på familietur så det ble ikke så alt for mye shopping uansett.

Kjøpte i alle fall to vesker (bare den ene som er på bildet - Marc by Marc Jacobs), noen små ting fra Victoria's Secret, nye converse, noen kjoler, skjørt, shorts og veldig mange t-skjorter. Kjøpte også ganske mange gaver, som jeg ikke kan legge ut.. De tre "perlekjedene" fikk vi når vi sjekket inn på hotellet, det er vanlig å enten få slike eller lei (blomsterkranser, som de ved siden av på bildet).

I dag har jeg endelig pakket ut alt fra kofferten og slengt klærne til vask. Det er utrolig godt å være hjemme igjen, selv om jeg virkelig savner Hawaii! Borte er veldig bra, men hjemme er best.. Skal også bli godt å endelig starte med ordentlig trening igjen, gleder meg til å dra ned på SATS snart!

Nå skal jeg fortsette å se på de nye episodene av Dexter, har gledet meg hele året for dette ♥ Forferdelig spennende.

Har du vært i #Hawaii eller #NewYork før?
Følger du med på Dexter?SISTE DAGENE I NEW YORK


Siden det var så varmt i New York ble det til at vi sov nesten hele dagen og heller var våkne på kvelden og morningene når det var litt kaldere. Å gå ute i 40 grader var det ingen av oss som orket, vi var alt for slitne og lei av all støyet, er forferdelig bråkete i storbyen! Nest siste dagen gikk vi bare rundt og tittet ved Times Square, spiste, shoppet litt og tittet enda mer. #ferieminner

M&M's World i Times Square.

Tok manikyr og pedikyr på morningen den siste dagen i New York, og tilbrakte resten av dagen i Central Park!

Vi dro hjem fra New York sent på søndag kveld og var hjemme rundt kl 12 i går, da var det rett på harrytur til Sverige med Jenny, Bethina, Sairan og Elif ♥ På grunn av tidsforskjellene ble hele natten mellom søndag og mandag borte og vi var ikke hjemme fra Sverige før ut på kvelden, så var veldig godt å endelig få sove i sin egen seng i natt!

Laster opp bildene fra #Hawaii og #NewYork nå, har tatt noen tusen bilder så kommer til å ta litt tid å gå igjennom alle..ROCKEFELLER CENTER


#NewYork: fredag 19.07.13, klokken 20:25. #ferieminner

Etter en 8 timers lang flytur fra Hawaii er vi tilbake i New York! Flyturen gikk ganske fort når jeg fikk sett på Bruce Willis i A Good day to Die Hard og Arnold Schwarzenegger i The Last Stand
Sto opp for et par timer siden og sitter nå på Rock Center café. Har også vært en liten tur innom Nintendo World og kjøpt noen småting. Er hetebølge her og forferdelig varmt! Tror det var rundt 35-40 grader her i stad, faktisk varmere enn det var i Hawaii.

Har du vært i #Hawaii eller #NewYork før?HELIKOPTERTUR OVER HAWAII


#Hawaii: tirsdag 16.07.2013, klokken 23:50 (12 timer forskjell). #ferieminner

I dag har vi vært på en 45 minutters lang helikoptertur rundt hele Oahu (øya vi er på i Hawaii). Jeg har egentlig veldig høydeskrekk så satt der med vondt i magen og var kvalm igjennom hele turen, men det var helt klart verdt det! Kjempe fin utsikt og er første (og kanskje siste) gangen jeg satt i et helikopter, er ganske artig å tenke på. Tok mange bilder og fikk filmet litt, blir kanskje til at jeg legger ut noen klipp når vi kommer hjem.

Etter helikopterturen dro vi opp til Ala Moana senteret i Honolulu igjen og fikk shoppet litt småting fra Victoria's Secret. I morgen er den siste hele dagen vår her på Hawaii før vi reiser videre til New York igjen.

Har du kjørt helikopter før?KUALOA RANCH


#Hawaii: mandag 15.07.2013, klokken 23:18 (12 timer forskjell). #ferieminner

I dag kjørte vi opp til North Shore for å dra på en 2 timers lang ridetur på Kualoa Ranch! Det var en helt utrolig natur! Både hav, strand, åpne sletter og høye fjell, og det er veldig mange kjente filmer som ble spilt inn her. Fikk tatt mange bilder med kameraet som jeg får lagt ut når vi kommer hjem. Hesten jeg fikk het Waimea, akkurat som Waimea Falls, som er en foss vi dro opp til tidlig på morningen i dag, hehe.

Vi spiste også på Ted's Bakery, smakte på den berømte sjokoladepaien og den var utrolig god!

Nå skal vi sove etter en lang, slitsom og ikke minst koselig dag! Skal stå opp tidlig i morgen for å kjøre ned til flyplassen, skal nemlig på helikoptertur rundt Oahu - øya vi er på.

Natti, og god morgen til dere i Norge!HAWAII


#Hawaii: lørdag 13.07.2013, klokken 23:50 (12 timer forskjell). #ferieminner


I dag har vi bare slappet av på stranden! Jeg har blitt ordentlig solbrent for første gang i hele mitt liv! Solen er utrolig sterk her og man kan virkelig se at man får farge etter bare et par timer i solen.. Selv om jeg har smørt meg nesten hver time har jeg fortsatt blitt rød på både skuldre og bein, hater det. Får prøve å sitte litt i skyggen resten av ferien!

Har skrevet opp en liste over det vi skal gjøre de neste dagene, har blant annet kjøpt billetter til helikoptertur og leid hester for å se på naturen der deler av Jurassic Park og Lost ble spilt inn! Gleder meg til både mandag og tirsdag ♥PARADISE COVE - SKILPADDER


#Hawaii: fredag 12.07.2013, klokken 11:20 (12 timer forskjell). #ferieminner

Har akkurat badet og dykket med skilpadder på en utrolig fin strand som heter Paradise Cove! Nå venter vi på noen Hawaiian Monk Seals som bor her, håper bare vi er heldige og får sett de!

Hva har du gjort i dag?DIAMOND HEAD


#Hawaii: onsdag 10.07.2013, klokken 15:30 (12 timer forskjell). #ferieminner

I dag dro vi på hiking opp Diamond Head som ligger helt i sør for Waikiki. Turen var på 2.2 km (og 171 m høyt) med mange trapper og bratte bakker, brukte vel rundt én time opp og ned. Det ble litt tungt og slitsomt i varmen, men utsikten var helt fantastisk! Fikk se utover hele Waikiki og Honolulu med Wai'ãnae Range fjellet i bakgrunn.

Stoppet også innom Ala Moana senteret på vei hjem og shoppet litt. Fikk kjøpt et nytt minnekort til kameraet så jeg driver å laster opp bildene fra turen nå. Blir vel bare mobilbilder mens vi er på tur, så får jeg heller legge ut de andre når vi kommer hjem igjen. Er alltid noe å gjøre her så jeg får ikke tid til å sette meg ned og fikse bildene..WAIKIKI BEACH


#Hawaii: mandag 08.07.2013, klokken 19:09 (12 timer forskjell). #ferieminner

I går var vi i hovedstaden i Hawaii, Honolulu. Vi fikk shoppet litt og badet på Waikiki beach, møtte også noen venner fra Norge som også var her! Skjønner egentlig ikke helt hvorfor alle er så gira på Waikiki beach, av alle strendene vi har vært på til nå var dette den "styggeste". Var bare mange turister og rot overalt, og det var masse søppel i sanden, så er veldig glad for stranden vi har utenfor hotellet vårt! Er heldigvis mye annet å gjøre nede ved Waikiki utenom å ligge på stranden.

Vi fikk tatt bilde sammen med statuen av Duke Kahanamoku, som regnes som den største sportshelten i Hawai'i og blir kalt "the father of modern surfing".

The Wizard stones (the Stones of Kapaemahu). Steinene representerer fire legendariske menn, Kapaemahu, Kahaloa, Kapuni og Kinohi. De ble kjent over Hawaiiøyene for "their powers of healing and great wisdom".

Moana Surfrider, bygget på slutten av det 19. århundre som det første hotellet i Waikiki. Kjørte bare fort forbi det så fikk ikke sett inni, men hørte at det er utrolig fint der inne!

I dag har vi brukt dagen på en utrolig stor golfbane utenfor hotellet vårt. Brukte vel nesten fire timer på 9 hull (som bare var halve banen). Selv om det var forferdelig varmt (og dyrt) så var det gøy! Jeg pleide å spille mye golf med farfar før, men har aldri vært spesielt god så jeg havnet på sisteplass igjen (med handicap). Vi fikk også hver vår golfbil, var nesten morsommere å kjøre de enn å spille selve spillet, hehe.

Har ikke hatt tid til å laste opp bildene fra kameraet, selv om jeg burde ha gjort det, iPhonen tar jo så forferdelig dårlige bilder..

Har du spilt mye golf før?STRANDA


#Hawaii: lørdag 06.07.2013, klokken 19:14. #ferieminner


Har ikke vært så flink til å ta med kameraet rundt om kring så blir bare mange iPhone bilder. Er slitsomt med de lange flyreisene, så de siste to dagene har vi bare ligget på stranda eller ved bassenget og slappet av! Vannet er utrolig klart og sanden er ren og fin, elsker det ♥

Vi har tenkt oss ned til Waikiki beach om noen få dager, enten i morgen eller på tirsdag, gleder meg også til å se litt mer av Hawaii. Har skrevet ned mange steder og ting vi skal sjekke ut, blir mye hiking for å se den fine naturen!

Har du vært i Hawaii før?4TH OF JULY


#Hawaii: 04.07.2013, klokken 22:22. #ferieminner

Har akkurat sett på fyrverkeriet fra stranda her i Hawaii. Hotellet vårt er utrolig fint, med utsikt mot havet og privat strand! Er utrolig varmt her og skal bli fint vær de neste dagene så skal opp tidlig i morgen for å bade og sole oss litt. Godt å endelig komme vekk fra regnet i både Norge og New York..TIL OAHU, HAWAII


I går dro vi på sightseeing og fikk sett litt mer av #NewYork. Det var vel koselig selv om det regnet av og på hvert femte minutt. Nå har vi akkurat kjørt limousin til flyplassen for å dra videre til Hawaii! Enda en flytur på 12 timer..

Det gikk plutselig ikke å laste opp flere bilder, så får gjøre det når vi kommer frem til hotellet i Hawaii. #ferieminner

Hvordan har deres sommerferie vært så langt?DAG 2: NEW YORK CITY


Hele dagen i går gikk til reising og vi var ikke fremme på hotellet før sent på kvelden. Vi bor på et hotell midt i Manhattan så det er veldig sentralt og kort vei til det meste! I dag har vi shoppet litt ved Times Square og vært på Empire State Building. Har ikke internett på hotellet, så nå sitter vi med mobilene på McDonalds, hehe. #ferieminner

Times Square

Utsikt fra Empire State Building

Har du vært i #NewYork før?3 DAGER TIL NEW YORK
Reiser til New York på mandag og jeg startet ikke å pakke før i dag.. Har også vært på senteret hver dag de siste 3 dagene for å kjøpe inn ting vi trenger før vi reiser. Alt skal alltid gjøres i siste liten, haha. Og oppi alt dette maset har jeg i tillegg blitt syk, så det har gått mange kopper med te og c-vitaminer i dag. Vil helst ikke snufse og hoste mens jeg løper frem og tilbake til toalettet (for å snyte meg ofc) på den lange flyreisen, hater flytoaletter. Har ikke skrevet ut alle dokumentene vi trenger enda heller, så lista er fortsatt utrolig lang! Procrastination ass..

Hva er dine planer for helgen?MY FAVORITE TV SERIES


serier 6

Game of Thrones: Seven noble families fight for control of the mythical land of Westeros. Adventure | Drama | Fantasy

Vikings: Follows the adventures of Ragnar Lothbrok the greatest hero of his age. The series tells the sagas of Ragnar's band of Viking brothers and his family, as he rises to become King of the Viking tribes. As well as being a fearless warrior, Ragnar embodies the Norse traditions of devotion to the gods, legend has it that he was a direct descendant of Odin, the god of war and warriors. Action | Drama | History

Supernatural: Two brothers follow their father's footsteps as "hunters" fighting evil supernatural beings of many kinds including monsters, demons, and gods that roam the earth. Drama | Fantasy | Horror

The Walking Dead: Police officer Rick Grimes leads a group of survivors in a world overrun by zombies. Drama | Horror | Thriller

Dexter: A likeable Miami police forensics expert moonlights as a serial killer of criminals who he believes have escaped justice. Crime | Drama | Mystery

The Following: A brilliant and charismatic, yet psychotic serial killer communicates with other active serial killers and activates a cult of believers following his every command. Crime | Drama | Mystery

True Blood: In a world where vampires have "come out of the coffin", Sookie Stackhouse, a telepathic waitress, discovers a new world of different creatures when she meets Bill Compton, a vampire. Drama | Fantasy | Mystery

The 100: Set 97 years after a nuclear war has destroyed civilization, when a spaceship housing humanity's lone survivors sends 100 juvenile delinquents back to Earth in hopes of possibly re-populating the planet. Drama | Mystery | Sci-Fi

American Horror Story: An anthology series that centers on different characters and locations, including a haunted/murder house, an insane asylum, a witch coven, a freak show and a hotel. Drama | Horror | Thriller

Black Sails: Captain Flint and his pirates, twenty years prior to Robert Louis Stevenson's classic "Treasure Island". Adventure | Drama

Orphan Black: A streetwise hustler is pulled into a compelling conspiracy after witnessing the suicide of a girl who looks just like her. Action | Drama | Sci-Fi

serier 4

Suits: On the run from a drug deal gone bad, Mike Ross, a brilliant college-dropout, finds himself a job working with Harvey Specter, one of New York City's best lawyers. Comedy | Drama

Arrow: Spoiled Billionaire playboy Oliver Queen, is missing and presumed dead when his yacht is lost at sea. He returns five years later a changed man, determined to clean up the city as a hooded vigilante armed with a bow. Action | Adventure | Crime

Revenge: A young woman returns to the Hamptons to exact revenge on the people who destroyed her life. Drama | Mystery | Thriller

Burn Notice: A spy recently disavowed by the U.S. government uses his Special Ops training to help others in trouble. Action | Crime | Drama

The Mentalist: An infamous 'psychic' abandons his public persona, outing himself as a fake, to focus on his work as a consultant for the California Bureau of Investigation in order to find "Red John," the madman who killed his wife and daughter. Crime | Drama | Mystery

Nikita: Nikita is a trained assassin gone rogue trying to stop a secret U.S. agency known only as Division from recruiting deeply troubled teenagers and training them to be assassins. Action | Crime | Drama

Breaking Bad: A high school chemistry teacher turns to a life of crime in order to secure his family's financial future. Crime | Drama | Thriller

House M.D.: An antisocial maverick doctor who specializes in diagnostic medicine does whatever it takes to solve puzzling cases that come his way using his crack team of doctors and his wits. Drama | Mystery

White Collar: A white collar criminal agrees to help the FBI catch other white collar criminals using his expertise as an art and securities thief, counterfeiter and racketeer. Comedy | Crime | Drama

Revolution: A group of revolutionaries confronts an authoritarian regime 15 years after an instantaneous global shutdown of all electrical devices known as the Blackout. Action | Adventure | Drama

Teen Wolf: A somewhat awkward teen is attacked by a werewolf and inherits the curse himself, as well as the enemies that come with it. Comedy | Drama | Horror

Terminator, The Sarah Connor Chronicles: Sarah Connor and her son, John, try to stay under-the-radar from the government, as they plot to destroy the computer network, Skynet, in hopes of preventing Armageddon. Action | Drama | Sci-Fi

Sons of Anarchy: A man in his early 30s struggles to find a balance in his life between being a new dad and his involvement in a motorcycle club. Crime | Drama | Thriller

serier 5

How I Met Your Mother: Ted searches for the woman of his dreams in New York City with the help of his four best friends. Comedy | Romance

Scrubs: In the unreal world of Sacred Heart Hospital, intern John "J.D" Dorian learns the ways of medicine, friendship and life. Comedy | Drama

The Big Bang Theory: A woman who moves into an apartment across the hall from two brilliant but socially awkward physicists shows them how little they know about life outside of the laboratory. Comedy

New Girl: After a bad break-up, Jess, an offbeat young woman, moves into an apartment loft with three single men. Although they find her behavior very unusual, the men support her - most of the time. Comedy

Two and a Half Men: A hedonistic jingle writer's free-wheeling life comes to an abrupt halt when his brother and 10-year-old nephew move into his beach-front house. Comedy

Suburgatory: A teenage girl moves from the city to the suburbs. Comedy

Cougar Town: A recently divorced woman decides to find some excitement in her dating life. Comedy

The King of Queens: Delivery man Doug Heffernan has a good life: He's got a pretty wife (Carrie), a big TV and friends to watch it with. Then Carrie's goofy and annoying father Arthur moves in with them. Comedy | Romance

Modern Family: Three different, but related families face trials and tribulations in their own uniquely comedic ways. Comedy

Chuck: When a twenty-something computer geek inadvertently downloads critical government secrets into his brain, CIA and NSA assign two agents to protect him and exploit such knowledge, turning his life upside down. Action | Comedy | Drama

Devious Maids: Four Latina maids with ambition and dreams of their own work for the rich and famous in Beverly Hills. Comedy | Drama | Mystery

Life Unexpected: Fifteen year-old Lux has spent her life going from foster family to foster family. She has finally decided to become an emancipated minor. During her journey through the legal maze, Lux finds her biological parents. Drama

serier 3

Switched at Birth: Two teen girls discover that they were accidentally switched at birth. Bay grew up in a wealthy family, while Daphne grew up with a single mother in a poor neighborhood. Things come to a dramatic head when both families meet and struggle to learn how to live together for the sake of the girls. Drama | Family

The Lying Game: The show follows Emma, a kind-hearted foster kid who can't catch a break. She finds out she has an identical twin sister, Sutton, who unlike Emma was adopted by wealthy parents and is seemingly living an ideal life. Drama | Mystery

Gossip Girl: Privileged teenagers attend an elite private school in New York City. Drama | Romance

90210: A Kansas family relocates to Beverly Hills, where their two children adapt to the infamous social drama of West Beverly Hills High. Comedy | Drama | Romance

Sex and the City: Four beautiful female New Yorkers gossip about their sex-lives (or lack thereof) and find new ways to deal with being a woman in the 90's. Comedy | Romance

Pretty Little Liars: Four friends band together against an anonymous foe who threatens to reveal their darkest secrets, whilst unraveling the mystery of the murder of their best friend. Drama | Mystery | Thriller

Awkward: An unpopular 15 year old gains immediate, yet unwanted, popularity at her high school when the student body mistakes an accident she has for a suicide attempt. Comedy | Drama | Romance

Hart of Dixie: New Yorker and new doctor Zoe Hart accepts an offer from a stranger, Dr. Harley Wilkes, to work in his medical practice in Bluebell, Alabama. She arrives to find he has died and left half the practice to her in his will. Comedy | Drama | Romance

The Carrie Diaries: Carrie Bradshaw is in her junior year of high school in the early 1980s. She asks her first questions about love, sex, friendship and family while navigating the worlds of high school and Manhattan. Comedy | Romance

Generation Kill: TV Mini-Series, a Rolling Stone reporter, embedded with The 1st Recon Marines chronicles his experiences during the first wave of the American-led assault on Baghdad in 2003. Drama | War

Heroes: They thought they were like everyone else... until they woke with incredible abilities. Drama | Sci-Fi | Thriller

Lost: The survivors of a plane crash are forced to live with each other on a remote island, a dangerous new world that poses unique threats of its own. Adventure | Drama | Fantasy

Prison Break: Due to a political conspiracy an innocent man is sent to death row and his only hope is his brother who makes it his mission to deliberately get himself sent to the same prison in order to break the both of them out from the inside out. Crime | Drama | Mystery

Beverly Hills, 90210: Focuses on the pleasures and problems of a group of rich children who go to West Beverly High School. Drama | Romance

One Tree Hill: This series follows the eventful lives of some high-school kids in Tree Hill, a small but not too quiet town in North Carolina, where the greatest source of pride is the high school basketball team, the Ravens. Drama | Sport

Desperate Housewives: Secrets and truths unfold through the lives of female friends in one suburban neighborhood, after the mysterious suicide of a neighbor. Comedy | Drama | Romance #desperatehousewives

serier

Scandal: A former White House Communications Director starts her own crisis management firm only to realize her clients are not the only ones with secrets. Drama | Thriller

Psych: A novice sleuth is hired by the police after he cons them into thinking he has psychic powers which help solve crimes. With the assistance of his reluctant best friend, the duo take on a series of complicated cases. Comedy | Crime | Mystery

Hawaii Five-0: Steve McGarrett returns home to Oahu, in order to find his father's killer. The governor offers him the chance to run his own task force (Five-0). Action | Crime | Drama

Once Upon a Time: A woman with a troubled past is drawn to a town in Maine where fairy tales are to be believed. Adventure | Fantasy | Romance

The Tudors: A dramatic series about the reign and marriages of King Henry VIII. Drama | History | Romance

Ugly Betty: A young, smart and wise woman named Betty Suarez goes on a journey to find her inner beauty. The only problem is that it's hard for a slightly less attractive woman to find her beauty surrounded by tall skinny models at a fashion magazine but Betty doesn't let this stop her or her positive attitude towards her work. Comedy | Drama

Friends: Follows the lives of six 20-something friends living in Manhattan. Comedy | Romance

The IT Crowd: The comedic adventures of a rag-tag group of technical support workers at a large corporation. Comedy

serier 2

Selfie: After being the subject of an embarrassing viral video, a self-involved 20-something enlists the help of a marketing expert to revamp her image in the real world. Comedy

Drop Dead Diva: A vapid aspiring model killed in a car crash gets brought back to life as an intelligent, overweight lawyer, hoping to find the meaning of inner beauty. Comedy | Drama

Ballers: A series centered around a group of football players and their families, friends, and handlers. Comedy | Drama | Sport

The Red Band Society: A group of teenagers live together as patients at a hospitals paediatric ward and learn how to deal with their illnesses, the experiences that they have, and the people that they meet. Comedy | Drama

Terra Nova: Centers on the Shannons, an ordinary family from 2149 when the planet is dying who are transported back 85 million years to prehistoric Earth where they join Terra Nova, a colony of humans with a second chance to build a civilization. Adventure | Mystery | Sci-Fi

Blue Mountain State: Three incoming freshmen attending Midwestern college football powerhouse Blue Mountain State must quickly adapt to college life and juggle football, girls, classes and nonstop hazing. Comedy | Sport

Enlisted: Centers on Sgt. Pete Hill who, after a stint in Afghanistan, is stationed at a small military base in Florida to tackle the toughest job of them all leading his dysfunctional brothers' squad. Comedy


 

See the full list at IMDb.

#tv #serier #filmer #gameofthronesTHE GATHERING 2013 - I BILDER


Med 3 helt like kabinetter og 4 helt like skjermer var det vanskelig å finne riktig.. Neste år skal vi huske å markere tingene våre! (Kjørte med begge brødrene til Jenny også, derfor alle tingene)

Bilen ferdig pakket.

Brukte tiden på den lange bilturen til å spille My Little Pony på iPhonen og holde oss oppdaterte på tg sin facebook og thegathering.org.

Endelig i Hamar ♥


Bilkø.

Påskeegget ♥

Gleder meg til å dra på SATS etter en uke uten trening og alt for mye Cola..Tilbrakte mye tid ved standen til Jenny og Signe, de hadde elevbedrift og solgte puter!

Utsikten da vi våknet! Passet på å få plasser på enden (som vi også hadde på TG11) slik at det ikke var så langt å gå for å sove.

.. Selv om Bethina hentet madrassen og la seg ved PCen den siste natten.

Jeg prøvde meg på en skrivetest, fikk 104 ord i minuttet..

To stalker bilder av Karl fra Level Up ♥ Ville egentlig løpe bort og fortelle han hvor mye vi elsker han, men vi er pyser.. Bethina fikk hilst på Rune da!

My Little Pony som bakgrunn på logon screen!


Bethina som Flyttershy, jeg som Pinkie Pie og Jenny som Rarity ♥

Fått ryddet bort PC og alt av søppel.

Vi måtte få hjelp til å løfte ned hylla vår, etter at vi nesten knuste de bak oss, HEHE! En takk til Joachim, kjæresten til Jenny, og vennene hans ♥

Pakket ferdig.

.. Og klare til å dra hjem og sove. Etter fem dager med rundt 2-5 timer med søvn hver natt/dag var det godt å få sovet bort søndagen hjemme! Ble nesten ny rekord på meg i år, med 20 timer! Etter TG11 sov jeg vel i 25 timer?

The Gathering 2013 var et av de beste TGene jeg har vært med på ♥ Listen går vel sånn: TG11 > TG13 > TG10 > TG12. Gleder meg allerede til neste år og håper at TG14 skal bli like bra eller kanskje enda bedre!

Bloggen til Jenny er ladsmi.blogg.no, dere kan lese mer der.

Var du på TG? Hva har du gjort i påsken?

#thegathering27.03.2013


Første dagen på TG, lysene er slått av og jeg har eid Bethina i Brawl og Tekken ♥ Hva har dere gjort i dag? :)


Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Januar 2015
hits